8 Ağustos 2021 Pazar

İstanbul Antalya Parça Eşya Taşıma

Bu makaleyi, birçok müşterimizden birden fazla ürün için nakliye hizmeti sağlayıp sağlamadığımız konusunda yoğun sorular aldıktan sonra yazdık. Parça nakliye hizmeti için herhangi bir mal sınırlaması yoktur. Bu hizmeti kullanarak eşyalarınızın bir kısmını ya da bir parça eşyanızı taşıyabilirsiniz. Örneğin sadece beyaz eşyalarınızı, koltuk takımlarınızı veya birkaç paketinizi istediğiniz adrese hatasız olarak firmamız sayesinde taşıma imkanı bulabilirsiniz.

Farklı eşya taşıma hizmetlerimiz sayesinde, taşımak istediğiniz eşyaların bir listesini yapıp e-posta veya telefon yoluyla bize iletirseniz en doğru fiyatlandırma oluşturulacak ve taşımanız gerçekleştirilecektir.

Web sitemizin uzantısından da anlaşılacağı üzere kurumsal bir yapıda faaliyet gösteren firmamız parsiyel yük taşımacılığı hizmetini ayrı bir taşımacılık dalı olarak görmektedir. Yükünüzün taşındığı araçlarımız genellikle aynı güzergahta gidecek olan az miktarda kargonun birleştirilmesiyle hizmet vermektedir.

Söz verdiğimiz gibi hızlı ve sorunsuz ulaşım hizmeti veriyoruz. Evinizden çıkmadan önce kişisel eşyalarınız her türlü darbe ve çizilmeye karşı nefes alan naylon malzemeye sarılarak yeni adresinizdeki dairenize, istediğiniz odaya ve varsa montajına kadar tarafımızca gerçekleştirilir.

İstanbul ve İzmir'den Türkiye'nin tüm noktalarına hizmet vermekteyiz. Daha güvenilir hizmet almak için bizimle iletişime geçin. Bizimle çalışmak için referanslarımıza başvurabilir ve bizi dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.


https://www.parcaesyatasimacilik.com/bolge/istanbul-antalya-parca-esya-tasima

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder