4 Ağustos 2021 Çarşamba

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

Un ve şeker başta olmak üzere her türlü malzemenin taşındığı normal tezgahların altına yerleştirilebilecek kadar uzundur. Plastik modellerin gövdesi gıdaya uygun polietilenden yapıldığı için astar Endüstriyel Mutfak Ekipmanları kullanımına gerek yoktur.
 
Paslanmaz çelik servis arabaları genellikle 2 veya 3 katlı olarak üretilmektedir. Garsonların yemek arabalarında servis yapmasını sağlar. Lavabolu boş toplama arabaları, servis alanlarındaki boş bulaşıkların toplanması için de kullanılmaktadır. Kirli bulaşıkların üst üste istiflenebilmesi için yüksek kenarlar yan yapılmıştır. Mutfak Ekipmanları Bu nedenle adını bir yüzme havuzundan almıştır.
 
Restoran, otel gibi mekanlarda yüzlerce, hatta belki 1000'den fazla yemek aynı anda kullanılmaktadır. Bu arabalar ayrıca yemek servisinden önce, temiz bulaşıklar bittiğinde ve kirli bulaşıkları taşırken kullanılır. Yıkanan ve kurutulan tabaklar bu arabalarla taşınırken, müşterilere sunulan tabaklar tabak tutucuya yerleştirilir. Bu distribütörler lastikli olduğu için araba bölümünde bahsedilmiştir. Bu ekipmanın bazı modelleri nötr, bazı modelleri ise elektrikli olup plakaları sıcak tutar.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder