8 Mart 2020 Pazar

Sosyal İmleme: Plak Alanlar

Antika Eşya Alanlar



8-UFO ...

UFO'lardan bahsedildiğinde, genellikle insanların zihninde uçan daireler uzay gemilerini kısaltır, ancak UFO'lar 'Tanımlanamayan Uçan Nesneler' anlamına gelir, bu yüzden UFO'lar gibi şeyler vardır. Çünkü dünyanın her yerinden insanların gökyüzünden ayırt edilemez nesneler göreceğini söyleyen insanlar var. Ancak bu nesneler ve ışıklar gerçekten uçakların, göktaşlarının veya gerçekten de Mars uzay aracının en son modelleridir.

9- Kayıp arama

İnsanlar bazen kaybolur. Bazıları hayatlarından kaçar, bazıları bedenin tanınmadığı büyük kazalarda kaybolur ve bazıları cinayet kurbanı olur. Kayıp ölü ya da diri bulunur. Ama neredeyse buharlaşan insanlar var. 1872'de Portekiz yakınlarında bulunan "hayalet gemi" mürettebatı Marie Celeste, ABD işçi lideri Jimmy Hoffa tarafından sadece kısmen kayboldu.

10-büyük ayaklar

Bu gizem Amerika'dan… Yıllar boyunca, birçok insan Yeni Kıta'da ortaya çıktı ve tüy kadar çok tüylü ve çok büyük 'büyük ayaklar' gibi insanlara benzeyen yaratıklar gördüğünü iddia etti. Kıtada kaydedilen suçlamalar doğru olsaydı, binlerce büyük ayak hayatta kalırdı. Ama bugüne kadar, bu korkunç yaratığın hiçbir cesedi bulunamadı. Sadece belirsiz fotoğraflar, video kayıtları ve tanık ifadeleri vardı. Açıkçası, Bigfoot İskoçya'daki ünlü Loch Ness canavarı gibi gizem dünyasında yerini alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder